Etusivu  
Järjestä tilaisuus  
Tapahtumakalenteri  
Hinnasto  
Kylän Helmi -hanke  
Kuvagalleria  
Kuohun Nuorisoseura  
Yhteystiedot  
     
     
     

Kuohun Kylätalon hinnasto

Hinnat alkaen 8.6.2022

Talovuokra
Sisältää juhlasalin, näyttämön, kahvion, keittiön, eteis- ja WC-tilojen käytön perusvarustuksella sekä piha- ja paikoitusalueen käytön. Vuokrahintoihin kuuluu sekä sisä- että ulkotilojen palauttaminen siivottuna, samassa kunnossa ja samassa varustuksessa kuin se on ollut vuokrattaessa.

  Normaalihinta Hinta kyläläisille

viikonloppu
(pe klo 12 - su klo 15)

500 € 450 €
vuorokausi = 24 tuntia 360 € 290 €
päivä = 12 tuntia 300 € 260 €
puoli päivää = 6 tuntia 200 € 170 €
tunti 40 € 30 €

Talovuokra ilman juhlasalia
Sisältää kahvion, keittiön, eteis- ja WC-tilojen käytön perusvarustuksella sekä piha- ja paikoitusalueen käytön. Vuokrahintoihin kuuluu sekä sisä- että ulkotilojen palauttaminen siivottuna, samassa kunnossa ja samassa varustuksessa kuin se on ollut vuokrattaessa.

  Normaalihinta Hinta kyläläisille
tunti 30 € 20 €

Astiasto (katso varustus tarkemmin sivulta Järjestä tilaisuus)
Astiasto 120 hengelle. Astiavuokra 80 €, kyläläisille 60 €.

Pöytäliinat
Vuokrattavissa on valkoisia pellava- ja puuvillaliinoja. Pöytäliinavuokra 7 €/kpl. Pitopöydän liinat 20 €.

Laitteet
Talon laitteistoon kuuluu valkokangas ja äänentoistolaitteet (dvd- ja cd-soitin sekä minidisc-soitin). Laitteet ovat vuokrattavissa; äänentoistolaitteet ja/tai voimavirran käyttö 30 €. Äänentoistolaitteiden säädöt on asetettu valmiiksi, jos niitä muutetaan on ne palautettava ennalleen vuokrauksen päättyessä.

Jäsenalennus
Seuran jäsenet saavat 10 prosentin lisäalennuksen tilavuokrasta.

Yhteisöllinen toiminta
Yhteisöllisen toiminnan kertavuokra on 20 € / ensimmäiset 2 tuntia ja seuraavat 15 € /tunti sisältäen koko talon käytön.

Viikonloppuvarauksen tekijältä peritään 150 € ennakkomaksu vuokrasopimusta tehtäessä. Ennakkomaksua ei palauteta sopimuksen peruuntuessa.

Vuokraajan tulee siivota tilat itse tai maksaa siivouksesta 150 €. Puutteellisesti lajitellusta jätteestä perimme 70 € lisämaksun. Eritesiivous 50 €.

Kadotetusta avaimesta laskutamme lukkoliikkeen uudelleensarjoituksen ja uusien avaimien tekemisen aiheuttaman laskutuksen mukaan.